Kaiken ruoanvalmistuksen lähtökohtana keittiössämme ovat parhaat mahdolliset raaka-aineet ja perinteinen käsityö erillisiä sesonkeja unohtamatta. Mielestämme valmiissa annoksessa tärkeintä ovat puhtaat ja tuoreet maut, tarina makujen takana ja tieto raaka-aineiden alkuperästä. Osan käyttämistämme raaka-aineista kasvatamme tai keräämme itse säilöntää varten.

Menuissamme käytetyt raaka-aineet vaihtuvat useasti ja a la carte listamme kokonaisuudessaan noin 5 - 6 viikon välein. Kaikille menuillemme valitsemme aina omat viinisuositukset joita voit nauttia juuri haluamasi määrän, vaikka vain 6 cl:n annoksina.

Liitutaulumme annoksia voit tilata myös erikseen ja keittiömme valmistaa tilauksesta menut mielellään myös kasvis- ja vegaaniversioina, erilliset allergiat huomioimme aina tilauksesta.

Korttelimenu 52 €
Valitse itse mieleisesi kokonaisuus a la carteltamme (alku-, pää-, ja jälkiruoka).

Päivän Menu 58 €
Neljän ruokalajin vaihtuva menu

Menu Aito 68 €
Kuuden ruokalajin maistelumenu

A la Carte

Osterivinokasta ja punajuurta 13 €
Siikaa ja yrttejä 15 €
Poron kieltä ja karpaloa 15 €

Savustettua nieriää ja vanilja-voikastiketta 29 €
Hauhalan hanhea ja spelttiä 29 €
Hereford naudan filettä ja valkosipulikastiketta 33 €

Piparkakkujäädyke 13 €
Suklaata ja rommirusinaa 13 €