Haluaisitko varata koko ravintolamme omaan käyttöösi perhejuhlaa, ystävien illanistujaisia tai yritystilaisuutta varten?

Nykyisten ravintolarajoitusten takia voimme tarjota tilojamme maksimissaan 30 hengen seurueille. Yksityistilaisuuksissa voimme räätälöidä menun toiveidenne mukaisesti tai käyttää kulloinkin voimassa olevaa a la carte listaamme.

Yksityistilaisuuksiin asetamme takuumyyntisumman, joka on arki-iltaisin koko illan osalta 2.000 euroa. Mikäli haluat varata ravintolamme vain yhden kattauksen ajaksi (kello 15 - 19 tai kello 19.30 - 23 väliselle ajalle) on takuumyyntisumma 1.300 euroa kattausta kohden. Perjantain ja lauantain osalta takuumyyntisummat ovat 4.000 euroa koko illalta ja 2.500 kattausaikojen mukaisesti. Takuumyyntisumma on aina kiinteä seurueenne koosta riippumatta.

Ravintolamme on varattavissa yksityiskäyttöön myös normaalien aukioloaikojemme ulkopuolella. Ota siis yhteyttä puhelimitse 09 4544303 myyntipalveluumme tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen ravintola-aito@ravintola-aito.fi - Anna meidän huolehtia illallisesi onnistumisesta ja nauti vieraanamme turvallisesti!