Kaiken ruoanvalmistuksen lähtökohtana keittiössämme on parhaat mahdolliset raaka-aineet ja perinteinen käsityö. Mielestämme valmiissa annoksessa tärkeintä ovat puhtaat ja tuoreet maut, tarina makujen takana ja tieto raaka-aineiden alkuperästä.

Ruokalistamme vaihtuu vuodenajan ja sesongin mukaan noin 6 viikon välein ja kaikki menumme valmistetaan tilauksesta mielellään myös kasvis- ja vegaaniversioina.

A LA CARTE
Vapaavalintainen kolmen ruokalajin menu 45 € - Viinit menulle 29 €

ALKURUOAT
Punajuurta ja maa-artisokkaa 10,90
Nieriää ja kurkkua 11,80
Häränhäntäliemi 12,50

PÄÄRUOAT
Skrei turskaa, simpukkaa ja selleriä 29,50
Naudan kieltä ja kaalia 26,30
Poron niskaa, puikulaa ja lanttua 29,80 

JÄLKIRUOAT
Juustokakku ja mesiangervojäätelöä 11,20
Herukkatosca 10,80

Kotimaiset juustot + 5 / 11,50

Päivän Menu 55 € - Viinit menulle 39 €
Neljän ruokalajin vaihtuva menu, jonka löydät vain liitutaulultamme.

Menu Aito 65 € - Viinit menulle 49 €
Kuuden ruokalajin nimikkomenumme ja matka Aiton makuihin. Menu koostuu pääosin kulloinkin voimassa olevan a la carte listamme annoksista.