Kaiken ruoanvalmistuksen lähtökohtana keittiössämme on parhaat mahdolliset raaka-aineet ja perinteinen käsityö. Mielestämme valmiissa annoksessa tärkeintä ovat puhtaat ja tuoreet maut, tarina makujen takana ja tieto raaka-aineiden alkuperästä.

Ruokalistamme vaihtuu vuodenajan ja sesongin mukaan noin 6 viikon välein ja kaikki menumme valmistetaan tilauksesta mielellään myös kasvis- ja vegaaniversioina.

A LA CARTE

ALKURUOAT
Tomaattia ja kotijuustoa 10,50
Maalaispateeta ja kanttarellia 12,50
Aiton rapukeitto 13,90 / 22,90

PÄÄRUOAT
Kuhaa, kyssäkaalia ja piimää 28,50
Naudan rintaa, papua ja bearnaisea 25,90
Sorsaa, punajuurta ja timjamia 30,20

JÄLKIRUOAT
Mustikkaa ja ruista 10,20
Herukkaa ja suklaata 10,40

Kotimaiset juustot + 5 / 11,50

Aito ja oikea korttelimenu 39 €
Kolmen ruokalajin yllätysmenu, jota tarjoillaan vain kello 15 - 17 välisenä aikana.

Päivän Menu 55 €
Neljän ruokalajin vaihtuva menu, jonka löydät vain liitutaulultamme.

Menu Aito 65 €
Kuuden ruokalajin nimikkomenumme ja matka Aiton makuihin keittiömme päivän suositusten mukaan