Kaiken ruoanvalmistuksen lähtökohtana keittiössämme on parhaat mahdolliset raaka-aineet ja perinteinen käsityö. Mielestämme valmiissa annoksessa tärkeintä ovat puhtaat ja tuoreet maut, tarina makujen takana ja tieto raaka-aineiden alkuperästä.

Ruokalistamme vaihtuu vuodenajan ja sesongin mukaan noin 6 viikon välein ja kaikki menumme valmistetaan tilauksesta mielellään myös kasvis- ja vegaaniversioina.

A LA CARTE

ALKURUOAT
Palsternakkaa, kvinoaa ja mantelia 11,30
Kirjolohta ja fenkolia 11,90
Aiton tartar 12,50

PÄÄRUOAT
Päivän kalansaalis 28,50
Poroa, puikulaa ja katajanmarjaa 29,20
Viljapossua, omenaa ja tattaria 26,60

JÄLKIRUOAT
Piparkakkujäädyke 10,90
Suklaafondant 11,50
Kotimaiset juustot 5 / 11,50

 

Päivän Menu 55 €
Neljän ruokalajin vaihtuva menu, jonka löydät vain liitutaulultamme.

Menu Aito 65 €
Kuuden ruokalajin nimikkomenumme ja matka Aiton makuihin keittiömme päivän suositusten mukaan