Kaiken ruoanvalmistuksen lähtökohtana keittiössämme ovat parhaat mahdolliset raaka-aineet ja perinteinen käsityö erillisiä sesonkeja unohtamatta. Mielestämme valmiissa annoksessa tärkeintä ovat puhtaat ja tuoreet maut, tarina makujen takana ja tieto raaka-aineiden alkuperästä. Osan käyttämistämme raaka-aineista kasvatamme tai keräämme itse säilöntää varten.

Menuissamme käytetyt raaka-aineet vaihtuvat useasti, välillä jopa viikoittain ja tämän takia emme julkaise erillistä a la carte listaa. Kaikille menuillemme valitsemme aina omat viinisuositukset joita voit nauttia juuri haluamasi määrän, vaikka vain 6 cl:n annoksina.

Liitutaulumme annoksia voit tilata myös erikseen ja keittiömme valmistaa tilauksesta menut mielellään myös kasvis- ja vegaaniversioina, erilliset allergiat huomioimme aina tilauksesta.

 

Korttelimenu 48 €
Valitse itse mieleisesi kokonaisuus liitutauluiltamme (alku-, pää-, ja jälkiruoka).
Menu poron ulkofileellä + 6 €.

Päivän Menu 58 €
Neljän ruokalajin vaihtuva menu

Menu Aito 68 €
Kuuden ruokalajin nimikkomenumme keittiömme päivän suositusten mukaan

A la Carte

Palsternakkaa ja kvinoaa 11,-
Siikaa ja kukkakaalia 12,-
Poron kieltä ja piparjuurta 12,-

Savustettua nieriää 27,-
Hauhalan hanhea 28,-
Poron ulkofilettä 34,-

Pala juustoa + 6,-
Juustovalikoima + 12,-

Uunipäärynää 12,-
Appelsiini creme brulee 12,-