Kaiken ruoanvalmistuksen lähtökohtana keittiössämme on parhaat mahdolliset raaka-aineet ja perinteinen käsityö. Mielestämme valmiissa annoksessa tärkeintä ovat puhtaat ja tuoreet maut, tarina makujen takana ja tieto raaka-aineiden alkuperästä.

Ruokalistamme vaihtuu vuodenajan ja sesongin mukaan noin 6 viikon välein ja kaikki menumme valmistetaan tilauksesta mielellään myös kasvis- ja vegaaniversioina.

A LA CARTE

ALKURUOAT
Pikkelöityä luomumunaa ja kukkakaalia 10,20
Kesäsalaatti ja pikkuahventa 11,50 / 22,-
Fasaaniballotiini, kaalia ja hernettä 10,80

PÄÄRUOAT
Päivän kalansaalis ja kesäkasviksia 27,60
Hauhalan hanhea ja appelsiinikastiketta 26,90
Ahvenanmaan karitsaa ja vegepyttipannu 28,80

JÄLKIRUOAT
Suklaakakkua ja mesiangervojäätelöä 10,70
Vanilja creme brulee 10,50

Kotimaiset juustot + 5 / 11,50

Aito ja oikea korttelimenu 39 €
Kolmen ruokalajin yllätysmenu, jota tarjoillaan vain kello 15 - 17 välisenä aikana.

Päivän Menu 55 €
Neljän ruokalajin vaihtuva menu, jonka löydät vain liitutaulultamme.

Menu Aito 65 €
Kuuden ruokalajin nimikkomenumme ja matka Aiton makuihin keittiömme päivän suositusten mukaan