Kaiken ruoanvalmistuksen lähtökohtana keittiössämme on parhaat mahdolliset raaka-aineet ja perinteinen käsityö. Mielestämme valmiissa annoksessa tärkeintä ovat puhtaat ja tuoreet maut, tarina makujen takana ja tieto raaka-aineiden alkuperästä.

Ruokalistamme vaihtuu vuodenajan ja sesongin mukaan noin 6 viikon välein ja kaikki menumme valmistetaan tilauksesta mielellään myös kasvis- ja vegaaniversioina.

A LA CARTE

ALKURUOAT
Naurista ja lipstikkaa 10,50
Silakkaa ja perunaa 11,20
Riimihärkää ja maitohorsmaa 11,90

PÄÄRUOAT
Savustettua meritaimenta, kesäkasviksia ja voikastiketta 26,50
Hauhalan hanhea, kaalia ja appelsiinikastiketta 26,90
Poron paistia, perunapyrettä ja tummaa korvasienikastiketta 33,50

JÄLKIRUOAT
Raparperia ja valkosuklaata 9,50
Lakritsia ja sitruunaa 9,90

Kotimaiset juustot + 5 / 11,50

Aito ja oikea korttelimenu 39 €
Kolmen ruokalajin yllätysmenu, jota tarjoillaan vain kello 15 - 17 välisenä aikana.

Päivän Menu 55 €
Neljän ruokalajin vaihtuva menu, jonka löydät vain liitutaulultamme.

Menu Aito 65 €
Kuuden ruokalajin nimikkomenumme ja matka Aiton makuihin keittiömme päivän suositusten mukaan