Kaiken ruoanvalmistuksen lähtökohtana keittiössämme on parhaat mahdolliset raaka-aineet ja perinteinen käsityö. Mielestämme valmiissa annoksessa tärkeintä ovat puhtaat ja tuoreet maut, tarina makujen takana ja tieto raaka-aineiden alkuperästä.

Ruokalistamme vaihtuu vuodenajan ja sesongin mukaan noin 6 viikon välein ja kaikki menumme valmistetaan tilauksesta mielellään myös kasvis- ja vegaaniversioina.

A LA CARTE

ALKURUOAT
Maa-artisokkaa, kotijuustoa ja heraa 11,50
Silakkaa ja perunaa 11,80
Poroa ja metsäsieniä 12,20

PÄÄRUOAT
Grillattua kurpitsaa 24,50
Siikaa, fenkolia ja paksoita 27,50
Karitsaa, juureksia ja minttua 28,20
Naudan rintaa, kaalia ja tilliä 25,60

JÄLKIRUOAT
Mesiangervo creme brulee 11,20
Porkkanaa ja pähkinää 10,90
Kotimaiset juustot 5 / 11,50

 

Aito ja oikea korttelimenu 39 €
Kolmen ruokalajin yllätysmenu, jota tarjoillaan vain kello 15 - 17 välisenä aikana.

Päivän Menu 55 €
Neljän ruokalajin vaihtuva menu, jonka löydät vain liitutaulultamme.

Menu Aito 65 €
Kuuden ruokalajin nimikkomenumme ja matka Aiton makuihin keittiömme päivän suositusten mukaan