Kaiken ruoanvalmistuksen lähtökohtana keittiössämme ovat parhaat mahdolliset raaka-aineet ja perinteinen käsityö erillisiä sesonkeja unohtamatta. Mielestämme valmiissa annoksessa tärkeintä ovat puhtaat ja tuoreet maut, tarina makujen takana ja tieto raaka-aineiden alkuperästä. Osan käyttämistämme raaka-aineista kasvatamme tai keräämme itse säilöntää varten.

Menuissamme käytetyt raaka-aineet vaihtuvat useasti, välillä jopa viikoittain ja tämän takia emme julkaise erillistä a la carte listaa. Kaikille menuillemme valitsemme aina omat viinisuositukset joita voit nauttia juuri haluamasi määrän, vaikka vain 6 cl:n annoksina.

Liitutaulumme annoksia voit tilata myös erikseen ja keittiömme valmistaa tilauksesta menut mielellään myös kasvis- ja vegaaniversioina, erilliset allergiat huomioimme aina tilauksesta.

 

Korttelimenu 45 €
Valitse itse mieleisesi kokonaisuus liitutauluiltamme (alku-, pää-, ja jälkiruoka)

Päivän Menu 55 €
Neljän ruokalajin päivittäin vaihtuva menu

Menu Aito 65 €
Kuuden ruokalajin nimikkomenumme keittiömme päivän suositusten mukaan

A la Carte
Sydänsalaattia ja mantelia 11,50
Muikkua ja perunaa 12,40
Wanhantuvan ankkaa ja mansikkaa 12,90

Siikaa ja fenkolia 29,20
Karitsaa ja minttu-perunaa 29,50
Glaseerattua Punkalaitumen possun poskea 27,50

Pala juustoa / Juustovalikoima + 6,- / + 12,-

Piimää ja mustikkaa 11,40
Mansikkaa ja sitruunaverbenaa 11,80