Kaiken ruoanvalmistuksen lähtökohtana keittiössämme on parhaat mahdolliset raaka-aineet ja perinteinen käsityö. Mielestämme valmiissa annoksessa tärkeintä ovat puhtaat ja tuoreet maut, tarina makujen takana ja tieto raaka-aineiden alkuperästä.

Ruokalistamme vaihtuu vuodenajan ja sesongin mukaan noin 5 viikon välein ja kaikki menumme valmistetaan tilauksesta mielellään myös kasvis- ja vegaaniversioina. Tervetuloa vieraaksemme!

Päivän Menu päivän hintaan  - Viinit menulle 35 €
Neljän ruokalajin menukokonaisuus päivän raaka-aineista. Menun löydät vain liitutauluiltamme.

Menu Aito 62 € - Viinit menulle 45 € 
Kuuden ruokalajin nimikkomenumme ja matka Aiton makuihin. Menu koostuu pääosin kulloinkin voimassa olevan a la carte listamme annoksista.

A LA CARTE

Vapaavalintainen kolmen ruokalajin menu 39 € - Viinit menulle 25 €
Menu porolla + 5 €

Alkuruoka
Maa-artisokkakeittoa 9,80
Nieriää, fenkolia ja punajuurta 10,20
Porsaan kieltä, omenaa ja luumua 9,50

Pääruoka
Paistettua siikaa, kvinoaa ja yrttivinaigrette 28,50
Paahdettua ankan rintaa, tattaria ja rusinaa 26,50
Poron potkaa, perunapyrettä ja puolukkaa 30,50

Jälkiruoka
Kuusenkerkkä creme brulee 9,50
Suklaata ja kirsikkaa 9,80
Valikoima kotimaisia juustoja 11,-