Kaiken ruoanvalmistuksen lähtökohtana keittiössämme on parhaat mahdolliset raaka-aineet ja perinteinen käsityö. Mielestämme valmiissa annoksessa tärkeintä ovat puhtaat ja tuoreet maut, tarina makujen takana ja tieto raaka-aineiden alkuperästä.

Ruokalistamme vaihtuu vuodenajan ja sesongin mukaan noin 5 - 6  viikon välein ja kaikki menumme valmistetaan tilauksesta mielellään myös kasvis- ja vegaaniversioina. Tervetuloa vieraaksemme!

Riesling & Spätburgunder viikkojen teemamenu 15. - 26.5.
Menu 52 € - Menu ja viinit 89 €

Vihreää parsaa ja kukkakaalia
2012 Dittelsheim Riesling Magnum
***
Riimihärkää ja Juustoportin vuohengruyerea
2016 Pinot Noir
***
Päivän kalansaalis ja simpukkakastiketta
2015 Kloppberg Riesling GG
***
Pala Mouhijärven Metsuria + 5 €
2014 Dittelsheim Chardonnay Reserve + 8 €
***
Raparperia ja mansikkaa
2007 Leckerberg Riesling Auslese

Menu Aito 62 € - Viinit menulle 48 € 
Kuuden ruokalajin nimikkomenumme ja matka Aiton makuihin. Menu koostuu pääosin kulloinkin voimassa olevan a la carte listamme annoksista.

After Work Menu 29 €
Kolmen ruokalajin yllätysmenu joka on tarjolla arki-iltaisin (tiistai-torstai) kello 16.00 - 17.30.

A LA CARTE

Vapaavalintainen kolmen ruokalajin menu 39 € - Viinit menulle 28 €

Alkuruoka
Sydänsalaattia ja naurista 8,80
Silliä ja perulettua 9,90
Hanhea ja kevätsipulia 10,50

Pääruoka
Parsarisottoa ja latva-artisokkaa 22,50
Savustettua meritaimenta ja lipstikkaa 27,90
Peuran paistia ja katajanmarjaa 29,50

Jälkiruoka
Juustokakkua 9,80
Maitosuklaata 9,50
Valikoima kotimaisia juustoja 11,-