Kaiken ruoanvalmistuksen lähtökohtana keittiössämme on parhaat mahdolliset raaka-aineet ja perinteinen käsityö. Mielestämme valmiissa annoksessa tärkeintä ovat puhtaat ja tuoreet maut, tarina makujen takana ja tieto raaka-aineiden alkuperästä.

Ruokalistamme vaihtuu vuodenajan ja sesongin mukaan noin 5 viikon välein ja kaikki menumme valmistetaan tilauksesta mielellään myös kasvis- ja vegaaniversioina. Tervetuloa vieraaksemme!

Päivän Menu 48 € - Viinit menulle 35 €
Neljän ruokalajin menukokonaisuus päivän raaka-aineista. Menun löydät vain liitutauluiltamme.

Menu Aito 59 € - Viinit menulle 45 € 
Kuuden ruokalajin nimikkomenumme ja matka Aiton makuihin. Menu koostuu pääosin kulloinkin voimassa olevan a la carte listamme annoksista.

A LA CARTE

Vapaavalintainen kolmen ruokalajin menu 39 € - Viinit menulle 25 €

Alkuruoka
Kotijuustoa ja tomaattia 9,50
Papua ja palvattua hevosta 10,50
Rapukeittoa 13,- / 22,-

Pääruoka
Tattia ja kvinoaa 23,50
Siikaa ja punaviinikastiketta 26,-
Punkalaitumen possua ja herukkaa 25,-

Jälkiruoka
Mustikkaa ja ruista 9,-
Lakkoja ja valkosuklaata 9,50
Valikoima kotimaisia juustoja 11,-