Kaiken ruoanvalmistuksen lähtökohtana keittiössämme on parhaat mahdolliset raaka-aineet ja perinteinen käsityö. Mielestämme valmiissa annoksessa tärkeintä ovat puhtaat ja tuoreet maut, tarina makujen takana ja tieto raaka-aineiden alkuperästä.

Ruokalistamme vaihtuu vuodenajan ja sesongin mukaan noin 5 viikon välein ja kaikki menumme valmistetaan tilauksesta mielellään myös kasvis- ja vegaaniversioina. Tervetuloa vieraaksemme!

Päivän Menu 49 € - Viinit menulle 35 €
Neljän ruokalajin menukokonaisuus päivän raaka-aineista. Menun löydät vain liitutauluiltamme.

Menu Aito 62 € - Viinit menulle 45 € 
Kuuden ruokalajin nimikkomenumme ja matka Aiton makuihin. Menu koostuu pääosin kulloinkin voimassa olevan a la carte listamme annoksista.

After Work Menu 29 €
Kolmen ruokalajin menu päivän annoksista. Menu on tarjolla loka-marraskuussa tiistai-, keskiviikko ja torstai-iltaisin kello 16 - 17.30.

A LA CARTE

Vapaavalintainen kolmen ruokalajin menu 39 € - Viinit menulle 25 €

Alkuruoka
Maa-artisokkaa, sipulia ja vuohenjuustoa 9,90
Haukea ja valkosipulia 10,80
Sorsaa ja juureksia 11,50

Pääruoka
Savustettua nieriää ja voikastiketta 25,90
Hauhalan hanhea, kaalia ja omenaa 26,50
Punkalaitumen peuraa ja katajanmarjakastiketta 28,-

Jälkiruoka
Puolukkaa ja ohraa 9,50
Suklaata ja lakritsia 9,80
Valikoima kotimaisia juustoja 11,-