Kaiken ruoanvalmistuksen lähtökohtana keittiössämme on parhaat mahdolliset raaka-aineet ja perinteinen käsityö. Mielestämme valmiissa annoksessa tärkeintä ovat puhtaat ja tuoreet maut, tarina makujen takana ja tieto raaka-aineiden alkuperästä.

Ruokalistamme vaihtuu vuodenajan ja sesongin mukaan noin 5 viikon välein ja kaikki menumme valmistetaan tilauksesta mielellään myös kasvis- ja vegaaniversioina. Tervetuloa vieraaksemme!

Päivän Menu 52 €  - Viinit menulle 35 €
Neljän ruokalajin menu, jonka löydät vain liitutauluiltamme.

Menu Aito 62 € - Viinit menulle 45 € 
Kuuden ruokalajin nimikkomenumme ja matka Aiton makuihin. Menu koostuu pääosin kulloinkin voimassa olevan a la carte listamme annoksista.

After Work Menu 29 €
Kolmen ruokalajin yllätysmenu joka on tarjolla arki-iltaisin (tiistai-torstai) kello 16.00 - 17.30.

A LA CARTE

Vapaavalintainen kolmen ruokalajin menu 39 € - Viinit menulle 25 €

Alkuruoka
Valkosipulikeittoa 9,50
Kirjolohta, rakuunaa ja porkkanaa 10,50
Poroa ja puolukkaa 11,20

Pääruoka
Kuhaa ja simpukkaa 27,50
Naudan rintaa ja bearnaisea 25,20
Viskilän kukkoa, kasviksia ja sienilientä 26,70

Jälkiruoka
Suklaata ja appelsiinia 9,90
Banaanikakkua ja limeä 9,70
Valikoima kotimaisia juustoja 11,-