Kaiken ruoanvalmistuksen lähtökohtana keittiössämme on parhaat mahdolliset raaka-aineet ja perinteinen käsityö. Mielestämme valmiissa annoksessa tärkeintä ovat puhtaat ja tuoreet maut, tarina makujen takana ja tieto raaka-aineiden alkuperästä.

Ruokalistamme vaihtuu vuodenajan ja sesongin mukaan noin 5 viikon välein ja kaikki menumme valmistetaan tilauksesta mielellään myös kasvis- ja vegaaniversioina. Tervetuloa vieraaksemme!

Päivän Menu 48 € - Viinit menulle 35 €
Neljän ruokalajin menukokonaisuus päivän raaka-aineista. Menun löydät vain liitutauluiltamme.

Menu Aito 59 € - Viinit menulle 45 € 
Kuuden ruokalajin nimikkomenumme ja matka Aiton makuihin. Menu koostuu pääosin kulloinkin voimassa olevan a la carte listamme annoksista.

A LA CARTE

Vapaavalintainen kolmen ruokalajin menu 39 € - Viinit menulle 25 €
Menu sorsa pääruokana 42 €

Alkuruoka
Puna- ja piparjuurta 9,50
Silakkaa ja kaalia 10,70
Aiton maalaispatee ja sieniä 11,-

Pääruoka
Päivän kalansaalis 26,-
Karitsan kylkeä ja selleriä 25,50
Kotimaista sorsaa ja punakaalia 29,50

Jälkiruoka
Omenaa ja kauraa 8,90
Suklaata ja suolaheinää 9,20
Valikoima kotimaisia juustoja 11,-