Kaiken ruoanvalmistuksen lähtökohtana keittiössämme on parhaat mahdolliset raaka-aineet ja perinteinen käsityö. Mielestämme valmiissa annoksessa tärkeintä ovat puhtaat ja tuoreet maut, tarina makujen takana ja tieto raaka-aineiden alkuperästä.

Ruokalistamme vaihtuu vuodenajan ja sesongin mukaan noin 6 viikon välein ja kaikki menumme valmistetaan tilauksesta mielellään myös kasvis- ja vegaaniversioina.

A LA CARTE
Vapaavalintainen kolmen ruokalajin menu 45 € - Viinit menulle 29 €

Palsternakkaa ja kvinoaa 10,20
Lohta ja perunaa 11,50
Aiton tartar 12,60

Kuhaa ja parsakaalia 28,90
Fasaania ja lanttua 28,50
Karitsaa ja selleriä 29,20

Appelsiinikakkua 9,90
Omenaa ja kauraa 10,20

Kotimaiset juustot + 5 / 11,50

AITON JOULUMENU
4 ruokalajia 59 € / 5 ruokalajia 65 € - Viinit menulle 39 € / 49 €

Tarjoilemme joulumenutamme illalliselle maanantaista lauantaihin 9. - 21.12. välisenä aikana. Joulumenumme voi valita joko neljän tai viiden ruokalajin mittaisena.

Nieriää ja kyssäkaalia
Lanttukeittoa ja fenkolivaahtoa
Savustettua siikaa ja katajanmarja hollandaise
Peuran sisäpaistia ja palsternakkaa
Pala päivän juustoa + 5 €
Suklaata ja vadelmaa

Menu Aito 65 € - Viinit menulle 49 €
Kuuden ruokalajin nimikkomenumme ja matka Aiton makuihin. Menu koostuu pääosin kulloinkin voimassa olevan a la carte listamme annoksista.