Kaiken ruoanvalmistuksen lähtökohtana keittiössämme on parhaat mahdolliset raaka-aineet ja perinteinen käsityö. Mielestämme valmiissa annoksessa tärkeintä ovat puhtaat ja tuoreet maut, tarina makujen takana ja tieto raaka-aineiden alkuperästä.

Ruokalistamme vaihtuu vuodenajan ja sesongin mukaan noin 6 viikon välein ja kaikki menumme valmistetaan tilauksesta mielellään myös kasvis- ja vegaaniversioina. Tervetuloa vieraaksemme!

Menu Aito 62 € – Viinit menulle 48 €
Kuuden ruokalajin nimikkomenumme ja matka Aiton makuihin. Menu koostuu pääosin kulloinkin voimassa olevan a la carte listamme annoksista.

Päivän menu 52 € – Viinit menulle 38 €
Neljän ruokalajin menu, joka löytyy vain liitutauluiltamme.

A LA CARTE

Vapaavalintainen kolmen ruokalajin menu 42 € – Viinit menulle 28 €

Alkuruoka

Grillattua sydänsalaattia ja tomaattia 9,50
Lohipastramia ja vihreää parsaa 11,20
Savustettua peuraa ja naurista 11,50

Pääruoka

Ahventa, perunaa ja hollandaisea 28,90
Hauhalan hanhea, korvasientä ja valkoista parsaa 27,90
Finn Anguksen ulkofilettä ja kaalia 29,50

Jälkiruoka

Raparperia ja vaniljaa 9,90
Suklaata ja mansikkaa 10,20
Valikoima kotimaisia juustoja 11,-