Kaiken ruoanvalmistuksen lähtökohtana keittiössämme on parhaat mahdolliset raaka-aineet ja perinteinen käsityö. Mielestämme valmiissa annoksessa tärkeintä ovat puhtaat ja tuoreet maut, tarina makujen takana ja tieto raaka-aineiden alkuperästä.

Ruokalistamme vaihtuu vuodenajan ja sesongin mukaan noin 6 viikon välein ja kaikki menumme valmistetaan tilauksesta mielellään myös kasvis- ja vegaaniversioina.

A LA CARTE
Vapaavalintainen kolmen ruokalajin menu 45 € - Viinit menulle 29 €

Sieniä ja lehtikaalia 10,50
Siikaa ja ruista 11,50
Karitsaa ja endiiviä 11,90

Nieriää ja simpukkaa 27,80
Peuraa ja punakaalia 29,20
Nautaa ja punajuurta 28,90

Luumua ja marenkia 9,80
Karpaloa ja vaniljaa 9,90

Menu Aito 65 € - Viinit menulle 49 €
Kuuden ruokalajin nimikkomenumme ja matka Aiton makuihin. Menu koostuu pääosin kulloinkin voimassa olevan a la carte listamme annoksista.

Päivän menu 55 € - Viinit menulle 39 €
Neljän ruokalajin menu, joka löytyy vain liitutauluiltamme.

After Work menu 32 €
Kolmen ruokalajin yllätysmenu päivän raaka-aineista. Tarjolla tiistaista perjantaihin kello 15 - 17.