Kaiken ruoanvalmistuksen lähtökohtana keittiössämme on parhaat mahdolliset raaka-aineet ja perinteinen käsityö. Mielestämme valmiissa annoksessa tärkeintä ovat puhtaat ja tuoreet maut, tarina makujen takana ja tieto raaka-aineiden alkuperästä.

Ruokalistamme vaihtuu vuodenajan ja sesongin mukaan noin 6 viikon välein ja kaikki menumme valmistetaan tilauksesta mielellään myös kasvis- ja vegaaniversioina. Tervetuloa vieraaksemme!

Päivän Menu 52 € - Viinit menulle 38 €
Neljän ruokalajin menu, jonka löydät vain liitutaulultamme

Menu Aito 62 € - Viinit menulle 48 €
Kuuden ruokalajin nimikkomenumme ja matka Aiton makuihin. Menu koostuu pääosin kulloinkin voimassa olevan a la carte listamme annoksista.

After Work Menu 29 €
Kolmen ruokalajin yllätysmenu. Tarjolla vain tiistaista torstaihin kello 15 - 17. 

A LA CARTE

Vapaavalintainen kolmen ruokalajin menu 42 € - Viinit menulle 28 €

Alkuruoka

Paahdettua punajuurta, munakoisoa ja tattaria 9,80
Sokerisuolattua siikaa, fenkolia ja tillimajoneesia 10,90
Karitsatartar, keltuaiskreemiä ja ruista 11,20

Pääruoka
Haudutettua skrei-turskaa, selleriä ja sinisimpukkaa 28,90
Kohosen tilan mangalitzaa, kyssäkaalia ja omenaa 26,50
Hereford naudan kuvetta, rapeaa sipulia ja punaviinikastiketta 27,80

Jälkiruoka
Appelsiinia, mantelia ja porkkanaa 9,50
Lakritsaa ja sitruunaa 9,80
Valikoima kotimaisia juustoja 11,-