Kaiken ruoanvalmistuksen lähtökohtana keittiössämme on parhaat mahdolliset raaka-aineet ja perinteinen käsityö. Mielestämme valmiissa annoksessa tärkeintä ovat puhtaat ja tuoreet maut, tarina makujen takana ja tieto raaka-aineiden alkuperästä.

Ruokalistamme vaihtuu vuodenajan ja sesongin mukaan noin 6 viikon välein ja kaikki menumme valmistetaan tilauksesta mielellään myös kasvis- ja vegaaniversioina. Tervetuloa vieraaksemme!

Päivän Menu 52 € - Viinit menulle 38 €
Neljän ruokalajin menu päivän raaka-aineista. Menu löydät vain liitutauluiltamme.

Menu Aito 62 € - Viinit menulle 48 € 
Kuuden ruokalajin nimikkomenumme ja matka Aiton makuihin. Menu koostuu pääosin kulloinkin voimassa olevan a la carte listamme annoksista.

After Work Menu 29 €
Kolmen ruokalajin yllätysmenu joka on tarjolla arki-iltaisin (tiistai-torstai) kello 15:00 - 17:30.

A LA CARTE

Vapaavalintainen kolmen ruokalajin menu 39 € - Viinit menulle 28 €
Menu peuralla + 3 €

Alkuruoka
Ankan munaa ja metsäsieniä 9,80
Muikkua "boquerones" 10,70
Sorsakeittoa 11,50

Pääruoka
Paistettua ahventa, maa-artisokkaa ja pinaattia 26,20
Ankkaa, tattaria ja ajuruohokastiketta 25,90
Peuran niskaa, juureksia ja kuusenkerkkäkastiketta 29,50

Jälkiruoka
Omenaa ja kanelia 9,20
Puolukkaa ja valkosuklaata 9,80
Valikoima kotimaisia juustoja 11,-