Kaiken ruoanvalmistuksen lähtökohtana keittiössämme on parhaat mahdolliset raaka-aineet ja perinteinen käsityö. Mielestämme valmiissa annoksessa tärkeintä ovat puhtaat ja tuoreet maut, tarina makujen takana ja tieto raaka-aineiden alkuperästä.

Ruokalistamme vaihtuu vuodenajan ja sesongin mukaan noin 6 viikon välein ja kaikki menumme valmistetaan tilauksesta mielellään myös kasvis- ja vegaaniversioina. Tervetuloa vieraaksemme!

Joulumenu 55 € / 59 € -  Viinit menulle 35 € / 45 €
Joulumenumme on tarjolla illallisella maanantaista lauantaihin kello 15 alkaen.

Kirjolohta ja perunalettua
***
Ankkarillette ja lanttua
***
Savustettua nieriää ja vanilja-voikastiketta
***
Peuran ulkofilettä ja kuusenkerkkäkastiketta
***
Karpaloa ja toffeeta

Menu Aito 62 € - Viinit menulle 48 €
Kuuden ruokalajin nimikkomenumme ja matka Aiton makuihin. Menu koostuu pääosin kulloinkin voimassa olevan a la carte listamme annoksista.

A LA CARTE

Vapaavalintainen kolmen ruokalajin menu 42 € - Viinit menulle 28 €

Alkuruoka

Selleriä ja palsternakkaa 9,90
Nieriää ja punajuurta 10,80
Karitsaa ja rosmariinia 11,20

Pääruoka
Siikaa ja tilliä 28,80
Possun poskea ja omenaa 27,40
Naudan rintaa ja bearnaise 26,90

Jälkiruoka
Kardemumma brulee 9,50
Suklaata ja taatelia 9,80
Valikoima kotimaisia juustoja 11,-