Kaiken ruoanvalmistuksen lähtökohtana keittiössämme on parhaat mahdolliset raaka-aineet ja perinteinen käsityö. Mielestämme valmiissa annoksessa tärkeintä ovat puhtaat ja tuoreet maut, tarina makujen takana ja tieto raaka-aineiden alkuperästä.

Ruokalistamme vaihtuu vuodenajan ja sesongin mukaan noin 6 viikon välein ja kaikki menumme valmistetaan tilauksesta mielellään myös kasvis- ja vegaaniversioina.

Menu Aito 65 € - Viinit menulle 49 €
Kuuden ruokalajin nimikkomenumme ja matka Aiton makuihin. Menu koostuu pääosin kulloinkin voimassa olevan a la carte listamme annoksista.

Päivän menu 55 € - Viinit menulle 39 €
Neljän ruokalajin menu, joka löytyy vain liitutauluiltamme.

After Work menu 32 €
Kolmen ruokalajin yllätysmenu päivän raaka-aineista. Tarjolla tiistaista perjantaihin kello 15 - 17.

A LA CARTE
Vapaavalintainen kolmen ruokalajin menu 45 € - Viinit menulle 29 €

Savusipulikeittoa 10,50
Muikkuja ja maa-artisokkaa 11,40
Metsästäjänleipä 12,60

Kuhaa ja punajuurta 28,50
Naudan rintaa ja kurpitsaa 26,90
Sorsaa ja kyssäkaalia 29,50

Omenaa ja sitruunaa 9,50
Tyrniä ja saksanpähkinää 10,20