Kaiken ruoanvalmistuksen lähtökohtana keittiössämme on parhaat mahdolliset raaka-aineet ja perinteinen käsityö. Mielestämme valmiissa annoksessa tärkeintä ovat puhtaat ja tuoreet maut, tarina makujen takana ja tieto raaka-aineiden alkuperästä.

Ruokalistamme vaihtuu vuodenajan ja sesongin mukaan noin 6 viikon välein ja kaikki menumme valmistetaan tilauksesta mielellään myös kasvis- ja vegaaniversioina.

A LA CARTE
Vapaavalintainen kolmen ruokalajin menu 45 € - Viinit menulle 29 €
Menu pippuripihvillä + 5 €

Alkuruoat
Juurisellerikeittoa 10,40
Siikaa ja kukkakaalia 11,60
Poron kieltä ja lanttua 11,40

Pääruoat
Madetta ja purjoa 29,50
Possun poskea ja tattaria 28,20
Aiton pippuripihvi ja papua 33,90

Jälkiruoat
Uunijäätelöä 10,20
Suklaata ja pähkinää 10,50

Kotimaiset juustot + 5 / 11,50

Päivän Menu 55 € - Viinit menulle 39 €
Neljän ruokalajin menu, jonka löydät vain liitutaulultamme

Menu Aito 65 € - Viinit menulle 49 €
Kuuden ruokalajin nimikkomenumme ja matka Aiton makuihin. Menu koostuu pääosin kulloinkin voimassa olevan a la carte listamme annoksista.