Kaiken ruoanvalmistuksen lähtökohtana keittiössämme on parhaat mahdolliset raaka-aineet ja perinteinen käsityö. Mielestämme valmiissa annoksessa tärkeintä ovat puhtaat ja tuoreet maut, tarina makujen takana ja tieto raaka-aineiden alkuperästä.

Ruokalistamme vaihtuu vuodenajan ja sesongin mukaan noin 6 viikon välein ja kaikki menumme valmistetaan tilauksesta mielellään myös kasvis- ja vegaaniversioina. Tervetuloa vieraaksemme!

Päivän Menu 52 € - Viinit menulle 38 €
Neljän ruokalajin menu päivän raaka-aineista. Menu löydät vain liitutauluiltamme.

Menu Aito 62 € - Viinit menulle 48 € 
Kuuden ruokalajin nimikkomenumme ja matka Aiton makuihin. Menu koostuu pääosin kulloinkin voimassa olevan a la carte listamme annoksista.

After Work Menu 29 €
Kolmen ruokalajin yllätysmenu joka on tarjolla arki-iltaisin (tiistai-torstai) kello 15:00 - 17:30.

A LA CARTE

Vapaavalintainen kolmen ruokalajin menu 39 € - Viinit menulle 28 €

Alkuruoka
Porkkanaa ja lipstikkaa 9,20
Rapukeitto ja skagen 12,10 / 19,90
Riimihärkää ja metsäsieniä 10,90

Pääruoka
Kvinoaa ja papua Rainingon luomutilalta 23,50
Päivän kalansaalis, kauden kasviksia ja yrttejä 27,90
Sorsaa, kaalia ja herukkaa 29,20

Jälkiruoka
Mustikkaa ja maitoa 9,50
Karviaista ja valkosuklaata 9,90
Valikoima kotimaisia juustoja 11,-