Kaiken ruoanvalmistuksen lähtökohtana keittiössämme on parhaat mahdolliset raaka-aineet ja perinteinen käsityö. Mielestämme valmiissa annoksessa tärkeintä ovat puhtaat ja tuoreet maut, tarina makujen takana ja tieto raaka-aineiden alkuperästä.

Ruokalistamme vaihtuu vuodenajan ja sesongin mukaan noin 6 viikon välein ja kaikki menumme valmistetaan tilauksesta mielellään myös kasvis- ja vegaaniversioina. Tervetuloa vieraaksemme!

Päivän Menu 52 € - Viinit menulle 38 €
Neljän ruokalajin menu, jonka löydät vain liitutaulultamme

Menu Aito 62 € - Viinit menulle 48 €
Kuuden ruokalajin nimikkomenumme ja matka Aiton makuihin. Menu koostuu pääosin kulloinkin voimassa olevan a la carte listamme annoksista.

After Work Menu 29 €
Kolmen ruokalajin yllätysmenu. Tarjolla vain tiistaista torstaihin kello 15 - 17. Huom! Ei voimassa 14.2.2019.

A LA CARTE

Vapaavalintainen kolmen ruokalajin menu 42 € - Viinit menulle 28 €

Alkuruoka

Valkosipulikeittoa ja pellava-ruistanko 9,80
Aiton perinteinen blini ja muikunmätiä 13,20
Naudan kieltä, piparjuurta ja ruusukaalia 11,50

Pääruoka
Nieriää, maa-artisokkaa ja voikastiketta 27,30
Karitsawallenberg, perunaa, hernettä ja punaviinikastiketta 26,80
Poroa, punajuurta ja katajanmarjakastiketta 29,50
Aiton perinteiset blinit pääruokana 24,90

Jälkiruoka
Tyrniä ja talkkunaa 9,90
Mustikkaa ja valkosuklaata 10,20
Valikoima kotimaisia juustoja 11,-