Kaiken ruoanvalmistuksen lähtökohtana keittiössämme on parhaat mahdolliset raaka-aineet ja perinteinen käsityö. Mielestämme valmiissa annoksessa tärkeintä ovat puhtaat ja tuoreet maut, tarina makujen takana ja tieto raaka-aineiden alkuperästä.

Ruokalistamme vaihtuu vuodenajan ja sesongin mukaan noin 6 viikon välein ja kaikki menumme valmistetaan tilauksesta mielellään myös kasvis- ja vegaaniversioina. Tervetuloa vieraaksemme!

Päivän Menu 52 € - Viinit menulle 38 €
Neljän ruokalajin menu jonka löydät vain liitutauluiltamme.

Menu Aito 62 € - Viinit menulle 48 € 
Kuuden ruokalajin nimikkomenumme ja matka Aiton makuihin. Menu koostuu pääosin kulloinkin voimassa olevan a la carte listamme annoksista.

After Work Menu 29 €
Kolmen ruokalajin yllätysmenu joka on tarjolla arki-iltaisin (tiistai-torstai) kello 15:00 - 17:30.

A LA CARTE

Vapaavalintainen kolmen ruokalajin menu 42 € - Viinit menulle 28 €

Alkuruoka

Maa-artisokkaa ja rosmariinia 10,20
Haukea ja valkosipulia 10,90
Maksapatee ja kurpitsaa 10,30

Pääruoka
Kuhaa ja kvinoaa 26,80
Hanhea ja kaalia 25,90
Karitsaa ja perunaa 27,80

Jälkiruoka
Lakua ja herukkaa 9,50
Suklaata ja pähkinää 9,90
Valikoima kotimaisia juustoja 11,-