Kaiken ruoanvalmistuksen lähtökohtana keittiössämme on parhaat mahdolliset raaka-aineet ja perinteinen käsityö. Mielestämme valmiissa annoksessa tärkeintä ovat puhtaat ja tuoreet maut, tarina makujen takana ja tieto raaka-aineiden alkuperästä.

Ruokalistamme vaihtuu vuodenajan ja sesongin mukaan noin 5 - 6  viikon välein ja kaikki menumme valmistetaan tilauksesta mielellään myös kasvis- ja vegaaniversioina. Tervetuloa vieraaksemme!

Päivän Menu 52 € - Viinit menulle 38 €
Neljän ruokalajin menu päivän raaka-aineista. Menu löydät vain liitutauluiltamme.

Menu Aito 62 € - Viinit menulle 48 € 
Kuuden ruokalajin nimikkomenumme ja matka Aiton makuihin. Menu koostuu pääosin kulloinkin voimassa olevan a la carte listamme annoksista.

After Work Menu 29 €
Kolmen ruokalajin yllätysmenu joka on tarjolla arki-iltaisin (tiistai-torstai) kello 15.00 - 17.30.

A LA CARTE

Vapaavalintainen kolmen ruokalajin menu 39 € - Viinit menulle 28 €

Alkuruoka
Sydänsalaattia ja naurista 8,80
Silliä ja perulettua 9,90
Ankkaa ja kevätsipulia 10,50

Pääruoka
Parsarisottoa ja latva-artisokkaa 22,50
Savustettua meritaimenta ja lipstikkaa 27,90
Peuran paistia ja katajanmarjaa 29,50

Jälkiruoka
Juustokakkua 9,80
Maitosuklaata 9,50
Valikoima kotimaisia juustoja 11,-